Our greatest glory is not in never falling, but in rising every time we fall.-Confucius

Monday, February 21, 2011

Ciri- ciri isteri idaman (zik suruh)

To the readers of my blog , Assalamualaikum and a very good morning/afternoon/evening.
...
......
........

Dh lama x jadi MC rindu plak. haha. eh, back to the topic. Post kali ini dibuta kerana Zik sibuk sangat nk tahu. Aku pun tatau knp die nak tahu, his not even a girl. Jangan ko nk memandai cari jodoh untuk aku dahla. klau ye, aku sembelih kau mcm org yg xde lesen menyembelih .

Ok2

1. Macam biasala, yang paling penting beragama Islam and bukan hanya pada nama tau .

2. Bertudung . Selalunya, orang yang bertudung mmng nampak lawa, walaupun sebenarnya xdela lawa mana. Kalau x lawa, mesti sweet or comel. Sejuk mata memandang.haha

3. Senang menerima pendapat. Kalau boleh, aku nak org yang boleh trima pendapat org lain and bukan ikut kepala die jek. senang cite aku x suke 'queen control ' .

4. Berani tegur salah aku. Tegur ni bukanny marah, but bagi nasihatla. klau sikit2 marah tu mmng aku lari dari rumahla. Nnt aku la org yg jd suami lari rumah haha.

5.Senang dipujuk. Kalau yg susah nak pujuk kalau merajuk tu, maafla yek. aku mmng x reti nk pujuk org, lagi2 perempuan. Aku masih dalam pembelajaran dalam hal memujuk ni.

6. Bersemangat. Aku x tau knp, but aku suka org yang bersemangat x tentu pasal. Mungkin sbb seronok kot melayan. haha

7. Ketinggian. Ni aku ikut zik, sbb aku stuju ngan die. Tapi kalau tinggi sikit dri aku tu xpela, jangan ,melebih lebih tinggi dahla.

8. X kuat complain. or in other words , ngada2. Aku cakap awal2 la , aku suke nyanyi dalam bilik, klau kahwin nnt terpaksa la dgr so jgn nk complain haha.

9. X pakai make up tebal sangat. Menyeramkan aku haha

ada banyak lagi but ni last la kot, sbb aku xde idea aku nk isteri cmne.

10. Terima aku seadanya. Because i am not perfect .


NAH! ambik kau zik, puas hati? haha.

9 comments:

  1. x payah mention name aq besar2 sgt lah..haha

    thanks..nnti aq carik kan model2 yg memenuhi citarasa ko nie..hahaha

    ReplyDelete
  2. wei badul, ko cri untuk ko dahla. haha

    ReplyDelete
  3. hahah, ade jugak yg ikut kata kata zik !

    ReplyDelete
  4. cari awal2, booking awal2 haha.

    ReplyDelete
  5. haha goodluck min. lumba dengan zik. haha

    ReplyDelete
  6. ala, aku mana layak lumba ngan korg. spela aku ni haha

    ReplyDelete
  7. scar-ko pown buat!haha

    mydin-ko lah pling hebat kan..haha

    ReplyDelete
  8. lol...
    mydin..
    t uma ko kne tggi ar en....
    bub t ko nyanyi banjir...
    hwahaha...
    cian bini ko..
    dia terpkse cuci uma slalu..
    t klu dai cmplain ko gak mara..
    hwhahaha

    ReplyDelete