Our greatest glory is not in never falling, but in rising every time we fall.-Confucius

Saturday, May 7, 2011

Bila tiba masanya utk berpisah

Assalamualaikum,

Adoi dah tiba masa for the thing i hate the most . Making a choice and separating from others . -.-
Honestly , i'm going to miss most of the people in my life.  Including the teachers . Sampai termimipi cikgu malam tdi .haha.

Anyway, all good thing must come to an end right ?


.....wait who said anything about ending ? We are just getting started la beb. Lagi byk tempat kita pegi, lagi banyak kawan kita dapat. Walaupun kita berpisah ngan family , friends , " makwe or pakwe" , kita x ke mana pun sebenarnya. Ada di hati selalu beb . :)

Lagipun kita xtau whats in stored for us kan? Kita terjah jela. Jangan risaula kalau kita terjumpa orang yg salah kat sana . Aku ada terbaca kat  satu web ni .

Allah x kan bertemukan kita dgn orang yg salah .

And for those yg x dapat mana2. janganla ckp benda bukan2. Janganla ckp cmni








Friend : haih.. dh belajar tinggi tu jgn la lupa pandang ke belakang ek

Me: (budak ni cari naya ke ) .. buat pe nk pandang belakang? bukan ko kat sebelah aku je ke?

friend: mana ada. ko kan nnt berjaya , aku x.

Me : oi ngek ,  spe ko nk ckp bnda cmtu. blum tua lagi dh putus asa. org tua tu pun masih cari duit utk anaknya, ko xkan nk putus asa trus. adoi. lagipun kan best kalaua aku pandang sebelah ada kau. sama2 la berjaya. Rezeki ko ada kat luar sana. Jangan risaula.









....begitula lebih kurng perbualan aku ngan member aku. Tapi aku ada cut sikitla .sbb aku membebel mcm makcik tua waktu tu . -__- ;

aku bukan cakap ni utk sedapkan hati dia au. AKU CAKAP BETUL NI!!

Bagi kamu semua yang bakal berjaya dalam hidup tu, janganla lupa utk tolong org yg memerlukan pertolongan anda. x kisahla dia kwan bru ke lama ke . Apa salahnya kongsi kejayaan. X ke sedap hati tu ble tgk member pun berjaya ?

and jangan lupa kawan. ade sesetgh tu bila dh g U habis smua member lama dilupakan. Walaupun aku xde sijil sembelih macam sahabatku , aku tetap akn sembelih korg klau lupa member . -___-

hehe. Im not going to really sembelih you guys la. Jangan jadi bendul . haha.

Okla, condition mata aku x membenarkan aku on lama2 . Assalamualaikum. :P

No comments:

Post a Comment